Ieder mens is uniek

Wij geloven dat een organisatie succesvol is door haar mensen. We geloven daarnaast ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste unieke mensen, ontstaan er goede matches die organisatie én mens laten groeien. 
 
Het realiseren van deze groei gebeurt niet zomaar. Dit vraagt om consequent investeren in je organisatie en in je mensen: door de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten, begeleiding te bieden waar nodig en flexibele oplossingen achter de hand te hebben als de werkvraag (tijdelijk) toe- of afneemt. 
 
Vastgoed Talent ondersteunt je door jouw partner te zijn bij instroom, doorstroom en uitstroom van talent in de woningcorporatiesector. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

“Binnen Vastgoed Talent heerst een hele fijne werksfeer. De organisatie geeft waardering voor het werk wat je levert en beloond dit op de meest onverwachte momenten. In alles merk je dat ze het ook echt goed willen doen voor de medewerkers. Verder staan ze open voor jouw input en stimuleren jouw persoonlijke groei. ‘Samen’ bouwen wij aan het merk Vastgoed Talent.” 

Janine den Teuling, Recruitment Consultant

Onze kernwaarden

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Wat mag je verder van ons verwachten? Hieronder vind je onze kernwaarden.