Welke diensten bieden wij aan?

Hieronder vind je een selectie van onze activiteiten en diensten. Zit de dienstverlening waar jij naar op zoek bent erbij? Bezoek dan via de juiste link de pagina voor meer informatie over onze dienst. 

Recruitment

Interim opdrachten (zzp’ers/projecten)

Heb je tijdelijk of voor een bepaalde periode één of meer professionals nodig? Vastgoed Talent helpt je aan interim professionals (zzp’ers) van verschillende disciplines en niveaus. Onze professionals hebben specialistische kennis en ervaring. Daardoor zijn ze snel inzetbaar en kunnen ze zich snel aanpassen aan jouw organisatie en werkwijze. 

Werving & Selectie

Door groei, vernieuwing of vervanging is het mogelijk dat je op zoek bent naar een nieuwe werknemer. Wij ondersteunen jou bij dit zoekproces door de werving en selectie op ons te nemen. Nadat we goed inzicht hebben verkregen in jouw vraag, de organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een passende kandidaat. 

Detacheren

Zoek je versterking voor langere tijd, maar wil je wel flexibel blijven? Wij hebben keuze uit diverse professionals die wij door en door kennen. Met een gesprek brengen wij je wensen in kaart en zetten we alles op alles om tot de juiste match te komen.   

Recruitment Process Outsourcing

Recruitment wordt meer en meer een paraplu waaronder specialisten met verschillende kennis acteren. Naast onze Werving & Selectie activiteiten ondersteunen wij woningcorporaties ook bij de inrichting van het recruitmentproces of worden de recruitmentprocessen (gedeeltelijk) aan ons uitbesteed. 

“Binnen jouw woningcorporatie kun je te maken krijgen met interessante vraagstukken of projecten. Ondanks dat het een mooie kans is om hiermee aan de slag te gaan, kan het zo zijn dat je niet de juiste expertise in huis hebt of simpelweg niet voldoende tijd. Wij willen jou in deze situatie graag ondersteunen, adviseren en vooral ontlasten. Samen met jou gaan we werken aan succes! Wat wij meenemen? Passie voor het vak, een brede kennis en ervaring en persoonlijke interesse in de organisatie en de medewerkers”

Laura Drewes, Projectmanager Vastgoed Talent

KCC projecten

KCC outsourcing

Als je kiest voor KCC Outsourcing, dan nemen wij het gehele KCC project van je over. We lopen er letterlijk mee de deur uit. Afhankelijk van de omvang en impact van het project, adviseren wij woningcorporaties bij het maken van de juiste keuze.    

KCC ondersteuning

Om KCC projecten in goede banen te leiden, kan jouw woningcorporatie ervoor kiezen om ondersteuning te zoeken. In dit geval kun jij ervoor kiezen om jouw KCC team uit te breiden en te versterken met onze specialisten. Wat de omvang, achtergrond of complexiteit ook is, samen met jou kijken we naar de beste oplossing.

Overige projecten

Onze expertise is breed om jouw woningcorporatie te ondersteunen bij uiteenlopende projecten. Zo kun je bijvoorbeeld behoefte hebben om bij een specifiek vraagstuk structureel, op projectbasis of op interim basis ondersteuning te krijgen. Wij hebben de juiste ingrediënten en specialisten in huis om jouw woningcorporatie te ondersteunen.

Vastgoed Talent – Weet Wat Werkt.