Wij stomen de medewerker klaar voor jouw opdracht

Op basis van de wensen en het vraagstuk bieden wij een oplossing op maat. Met een gesprek brengen wij de gevraagde kwalificaties en vaardigheden in kaart en zoeken naar de juiste match. Wij doorlopen een uitgebreide selectieprocedure met de kandidaten. Vervolgens is het aan jou om met de beste kandidaten in gesprek te gaan. Bij de juiste match maken wij het contract in orde en verzorgen de administratie. Tijdens het dienstverband of de opdracht houden wij intensief contact met de medewerker en ondersteunen met de loopbaanbegeleiding. Wij denken met de medewerker mee en stomen ze klaar voor de opdracht met een cursus of een opleiding. 

Onze ervaring met de arbeidsmarkt, kennis van de laatste trends en ontwikkelingen en het inzicht in talent zorgt ervoor dat wij snel in staat zijn om de perfecte match te vinden. Ben je nieuwsgierig en wil je hierover graag met ons in gesprek? Neem dan snel contact op.

Janine den Teuling, Recruitment Consultant

Waarom Detacheren via Vastgoed Talent 

  • Wij hebben kennis van de arbeidsmarkt en inzicht in talent;  
  • Wij hebben de juiste ingrediënten in huis voor een snelle doorlooptijd (vraag naar plaatsing); 
  • Een goed voorbereide professional met de juiste vaardigheden; 
  • Wij verzorgen de afhandeling van de planning- en het verloningsproces; 
  • Korte communicatielijnen, dus gemakkelijk schakelen. 

Meer informatie

Ben jij nieuwsgierig of Detacheren dé oplossing is voor jouw woningcorporatie? En ben je benieuwd hoe dit werkt? Dan ben je bij Vastgoed Talent aan het juiste adres. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Vastgoed Talent – Weet Wat Werkt.