Vastgoed Talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group en werd in 2008 opgericht door Dirk de Bakker en Marijn van den Bosch. Tot 2019 ontplooiden wij de werkzaamheden onder de naam Bakker & Bosch, die ook onderdeel uitmaakt van de Bakker & Bosch Group. Vastgoed Talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporatiesector. We hebben in de loop der jaren een sterk netwerk opgebouwd door het hele land.

We zijn trots op deze ontwikkelingen. Door het uitbouwen van Vastgoed Talent hebben we een scherpe focus aangebracht die voor meer herkenning zorgt bij nieuwe opdrachtgevers. Bestaande opdrachtgevers met wie we al jaren intensief samenwerken, weten waar wij toe in staat zijn. Onze ambities zijn groot. We willen juist deze business laten groeien. Ook onze naam en uitstraling draagt bij aan de duidelijke boodschap waar Vastgoed Talent voor staat en wat we (potentiële) opdrachtgevers kunnen bieden.

We ondersteunen woningcorporaties structureel of op project- of interim basis. Onze opdrachtgevers zijn zowel grotere als kleinere woningcorporaties en zijn actief door het hele land.

Bakker & Bosch Group

Vastgoed Talent, Bakker & Bosch en Zorg Gericht zijn onderdeel van de Bakker & Bosch Group, waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Vastgoed Talent maakt onderdeel uit van de Bakker & Bosch Group