RPO – Dé oplossing voor recruitment

Als je gebruik maakt van RPO, dan bouwen we samen aan succes! Het verlicht de werkdruk, versnelt het wervingsproces en verbetert de kwaliteit van de kandidaten. Jouw HR-afdeling kan zich weer richten op strategische HR-vraagstukken, terwijl Vastgoed Talent het gehele wervingsproces overneemt. De recruitmentkosten gaan omlaag. De kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en resultaten gaan juist omhoog. Klinkt goed toch? 

Wat is RPO?

Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over het vinden van de juiste kandidaten. Met RPO (Recruitment Process Outsourcing) nemen wij het gehele recruitmentproces uit handen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor alle stappen in het wervingsproces op ons, van vacatureplaatsing en cv-screening tot sollicitatiegesprekken en procedurebegeleiding.

“Sinds wij zijn gaan samenwerken met Vastgoed Talent, hebben wij aanzienlijke verbeteringen gezien in zowel de snelheid als het aantal sollicitatieprocedures. Dit gaf ons de ruimte om op andere belangrijke aspecten te richten.
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Vastgoed Talent. Het team is professioneel, responsief en heeft een grondige kennis van de woningcorporatiesector.”

Thea – Woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland

Onze aanpak

RPO is vergelijkbaar met het hebben van een interne recruitment- en marketingafdeling. Wij ondersteunen jullie team bij de ontwikkeling en uitvoering van alle wervingsactiviteiten. Onze experts zorgen ervoor dat zij de juiste mensen voor jouw woningcorporatie vinden. Bij Vastgoed Talent vinden wij een duurzame samenwerking belangrijk en leveren wij altijd maatwerk.

Met dank aan onze ervaring en kundige professionals hebben we het gehele proces samengevat in 3 stappen. De recruitmentkosten gaan omlaag. De kwaliteit, snelheid en resultaten gaan juist omhoog.

Employer Branding en RPO

Wij geloven in de kracht van een sterk werkgeversmerk en wij helpen jou bij het aantrekken en behouden van talent. Door middel van employer branding en recruitmentmarketing kan jij je onderscheiden van andere werkgevers en naast actief werkzoekenden óók latent werkzoekenden aantrekken. Wij kunnen jouw doelgroep aanspreken met prikkelende vacatureteksten, doelgerichte (online) advertenties en unieke ‘werkenbij’ websites.

Voordelen Recruitment Process Outsourcing

  • Kostenbesparing: RPO zorgt ervoor dat de recruitmentkosten dalen. Dit wordt bereikt door middel van het optimaliseren van de wervingsprocessen, het verminderen van overheadkosten en het gebruik van de schaalvoordelen van RPO.
  • Tijdsbesparing: Met RPO versnel en stroomlijn je de wervingsprocessen, waardoor vacatures sneller ingevuld kunnen worden én je de concurrentie voorblijft.
  • Toegang tot expertise: Voor een effectief recruitmentproces heb je meerdere specialisten nodig. Door te kiezen voor RPO heb je beschikking over meerdere experts, van recruiters tot aan marketeers. Met RPO heb je het allemaal in huis.
  • Verbeterde kwaliteit van kandidaten: Het aantrekken van beter gekwalificeerde kandidaten die goed passen bij jouw organisatiecultuur en de specifieke eisen van de functie.
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: De behoefte aan ondersteuning kan variëren. Dit begrijpen wij als geen ander. Met RPO kan je gaandeweg de samenwerking eenvoudig op- en afschalen in uren/ kosten. 
  • Focus op kernactiviteiten: Door het uitbesteden van het wervingsproces kan jij je richten op de kernactiviteiten en strategische doelstellingen van jouw woningcorporatie.

“De juiste mensen vinden in een krappe arbeidsmarkt vraagt tijd, kennis, aandacht en wellicht nog het belangrijkste: snel handelen! Wij helpen woningcorporaties bij een goed georganiseerd recruitmentproces “

Dirk de Bakker, Oprichter Vastgoed Talent

Vastgoed Talent

Vastgoed Talent heeft ruime ervaring binnen de woningcorporatiesector en wij hebben vele opdrachtgevers ontzorgd op het gebied van HR en recruitment. Vanwege onze expertise binnen de woningcorporatie weten wij dat RPO een efficiënte manier van werven is, zowel op financieel als operationeel gebied. Wil je meer informatie? We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Vastgoed Talent – Weet Wat Werkt.