Mens en ontwikkeling

Vastgoed Talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een veel ervaring op gedaan en een sterk netwerk opgebouwd.

Vastgoed Talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen!

Openstaande vacatures

Ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures? Klik dan op de knop hieronder om naar onze vacaturepagina te gaan. Let op, de vacaturepagina opent in een nieuw tabblad van Bakker & Bosch Group.

Stage lopen

Op zoek naar een stage? Wij hebben altijd ruimte voor stagiaires en bieden je de mogelijkheid ook eigen opdrachten te maken.

Ontmoet ons team

We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team? Klik dan op de knop hieronder.

“Het unieke van Vastgoed Talent zit hem in de familiaire sfeer. Of het nu iemand uit het management is of een directe collega. Iedereen is heel toegankelijk, persoonlijk en enorm betrokken. Echte Brabantse gezelligheid. De jaarlijkse uitjes en borrels zijn dan ook legendarisch.”

Karen van Weelden, Recruitment Consultant

Bedrijfscultuur

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Werken bij Vastgoed Talent betekent werken in een enthousiast en gedreven team. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als professional. We vinden het belangrijk om elkaar een helpende hand te bieden en samen Vastgoed Talent verder uit te bouwen. Wij werken hard. Maar we vieren onze successen nog harder! Vier jij met ons mee? Neem dan contact met ons op!