Soms heb je behoefte aan (extra) kennis voor een specifiek HR vraagstuk. Denk hierbij aan het ontwikkelen van HR-beleid, het opzetten van een HR-strategie of het aanpakken van een specifiek HR-thema. Onze HR consultants hebben ervaring met deze vraagstukken en helpen woningcorporaties op een praktische manier met gevoel voor mensen.

HR thema’s

Bij Vastgoed Talent geloven we sterk in het creëren van waarde voor jouw woningcorporatie. Wij zijn er om jou te ondersteunen en te versterken, ongeacht de HR-uitdagingen waar je voor staat. Enkele thema’s waar we bij Vastgoed Talent gespecialiseerd in zijn:

Binden & Boeien

Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen van effectieve strategieën om medewerkers te binden en te boeien, zodat zij zich gewaardeerd voelen en blijvend bijdragen aan het succes van jouw woningcorporatie.

Performance Management

Het optimaliseren van de prestaties van je team is essentieel voor het behalen van de doelstellingen. Onze HR experts werken met jou samen om performance management te optimaliseren, met als doel het verhogen van de productiviteit en tevredenheid.

Learning & Development

Investering in de ontwikkeling van medewerkers is de sleutel tot groei. Wij gaan onderzoeken hoe jouw medewerkers continu kunnen blijven groeien en zich kunnen meebewegen aan de dynamische werkomgeving.

Talent Management

Met Talent Management richten wij ons op het herkennen van potentieel, het bouwen van competenties en het creëren van een cultuur waarin talent tot bloei komt.

Waarom kiezen voor Vastgoed Talent?

  • Expertise in de woningcorporatiesector: Al sinds 2008 helpen wij kleine tot (middel)grote woningcorporaties met het behalen van doelstellingen en het realiseren van ambities op het gebied van HR en recruitment.
  • Persoonlijke aandacht: Wij geloven we in persoonlijke aandacht. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw woningcorporatie.
  • Duurzame samenwerking: Onze focus ligt op het opbouwen van duurzame relaties. We streven naar langdurige samenwerkingen en blijven betrokken.

Wij helpen je verder

Wil jij één contactpersoon die al je HR-vraagstukken kan beantwoorden? Dan ben je bij Vastgoed Talent aan het juiste adres. Onze HR consultants zijn nauw betrokken bij jouw woningcorporatie en gaan graag op zoek naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Benieuwd hoe dit werkt? We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Vastgoed Talent – Weet Wat Werkt.