Onze specialisten zitten voor je klaar!

Wij geloven dat een woningcorporatie succesvol is door haar mensen. We geloven daarnaast ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste unieke mensen, ontstaan er goede matches die de woningcorporatie én de mens laten groeien. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

“Iedere woningcorporatie én ieder persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende woningcorporaties, personen en hun vraagstukken. “

Dirk de Bakker, oprichter Vastgoed Talent

Wij leveren maatwerk

Samen met jou bepalen we het exacte vraagstuk en gaan we aan de slag met een passende en resultaatgerichte oplossing. We beoordelen de aanwezige kennis en mogelijkheden binnen de woningcorporatie en adviseren en/of ondersteunen vervolgens structureel, op projectbasis of op interim-basis. Onze specialisten zitten voor je klaar! Bij Vastgoed Talent zijn wij ervan overtuigd dat een organisatie enkel succesvol kan zijn als de mensen centraal staan. Door de juiste mensen in te zetten en talenten te ontwikkelen ontstaat er een succesformule waarin de ambities van de woningcorporatie en kandidaat perfect samenkomen. 

Onze ervaren consultants ‘Weet Wat Werkt’ voor jouw woningcorporatie. We zijn transparant, we hebben de kennis, we leveren maatwerk, kwalitatief hoogwaardige diensten en we gaan voor het beste resultaat. 

Vastgoed Talent – Weet Wat Werkt.