Onze dienstverbanden

Bij Vastgoed Talent gaan we voor een persoonlijke aanpak, waarbij we kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een tijdelijke functie? Klik dan op knop hier onder om onze verschillende dienstverbanden te bekijken.

Nieuws & Blogs 

Op onze website hebben we verschillende artikelen en blogs die jou kunnen helpen als professional, zoals onze Sollicitatietips. Wij vinden het belangrijk dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de recruitment- en woningcorporatiebranche. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze blogs en nieuwsartikelen? Klik dan op onderstaande knop! 

Ons DNA 

Bij Vastgoed Talent werken we vanuit onze kern- en merkwaarden. Ons DNA onderscheidt zich van onze concurrenten. We gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we een oprechte interesse hebben in jou als professional op de arbeidsmarkt. Onze ervaren specialisten ‘Weten Wat Werkt’ voor jouw situatie. We zijn transparant, we hebben de kennis, we leveren kwalitatief hoogwaardige informatie en advies en we gaan voor het beste resultaat. Benieuwd naar ons DNA? Klik dan op onderstaande knop. 

Vastgoed Talent – Weet Wat Werkt.