Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Vanuit daar werken we naar een passende oplossing toe.   

Vol trots en enthousiasme brengen wij onze visie iedere dag opnieuw in praktijk met indrukwekkende resultaten voor kandidaten en opdrachtgevers. De juiste mensen op de juiste plek is de sleutel tot succes. Als je met Vastgoed Talent gaat samenwerken dan krijg je een team van specialisten en een maatwerk aanpak. Samen met jou gaan we aan de slag met een passende en resultaatgerichte oplossing. We gaan altijd voor de beste uitkomst voor kandidaat en opdrachtgever.  

Vastgoed Talent door de jaren heen 

Vastgoed Talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group en werd in 2008 opgericht door Dirk de Bakker en Marijn van den Bosch. Tot 2019 ontplooiden wij de werkzaamheden onder de naam Bakker & Bosch, die ook onderdeel uitmaakt van de Bakker & Bosch Group. Vastgoed Talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen de woningcorporaties en aanverwante toeleveranciers.

We zijn trots op deze ontwikkelingen. Door het uitbouwen van Vastgoed Talent hebben we een scherpe focus aangebracht die voor meer herkenning zorgt bij nieuwe opdrachtgevers. Bestaande opdrachtgevers met wie we al jaren intensief samenwerken, weten waar wij toe in staat zijn. Onze ambities zijn groot. We willen juist deze business laten groeien. Ook onze naam en uitstraling draagt bij aan de duidelijke boodschap waar Vastgoed Talent voor staat en wat we opdrachtgevers en kandidaten kunnen bieden.

We ondersteunen woningcorporaties structureel of op project- of interim basis. Onze opdrachtgevers zijn zowel grotere als kleinere woningcorporaties en zijn actief door het hele land.

Bakker & Bosch Group

Vastgoed Talent, Bakker & Bosch en Zorg Gericht zijn onderdeel van de Bakker & Bosch Group, waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.