Upload je CV via het inschrijfformulier

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, loopt je huidige contract af of zoek je als flexibele medewerker naar een nieuwe tijdelijke functie? Wij helpen je graag verder! Aan de hand van jouw CV, persoonlijke kwaliteiten en ambities vinden wij de baan die écht bij jou past. 

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en wij denken graag met je mee. Upload via onderstaande knop je CV en dan neemt één van onze recruiters zo snel mogelijk contact met jou op. Let op, via onderstaande knop opent er een nieuw tabblad naar het inschrijfformulier. 

Geen CV? Wij helpen je op weg

We begrijpen dat niet iedereen ervaring heeft met het opstellen van een CV. Een CV is een belangrijk onderdeel van het inschrijfproces bij Vastgoed Talent. Hier zijn enkele eenvoudige stappen om je te helpen een professioneel CV te creëren, zelfs als je nog geen werkervaring hebt:

  • 1. Persoonlijke gegevens en contactinformatie: Begin met het vermelden van je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Zorg ervoor dat deze gegevens actueel en gemakkelijk te vinden zijn.
  • 2. Doelstelling of profielschets: Beschrijf kort je carrière doelen en wat je te bieden hebt aan je toekomstige werkgever. Focus op je sterke punten, interesses en de soorten functies die je zoekt.
  • 3. Onderwijs: Vermeld je onderwijsachtergrond, de opleiding die je hebt gevolgd en de behaalde diploma’s of certificaten.
  • 4. Vaardigheden: Benadruk je vaardigheden die relevant zijn voor de functies waar je voor solliciteert. Dit kunnen communicatieve vaardigheden, talenkennis, computervaardigheden en meer zijn.
  • 5. Ervaring: Zelfs als je geen eerdere werkervaring hebt, kun je relevante ervaringen opschrijven, zoals stages, vrijwilligerswerk, projecten of clubs waarbij je betrokken bent geweest. Beschrijf de verantwoordelijkheden die je had en de resultaten die je hebt behaald.
  • 6. Opmaak en presentatie: Houd je CV overzichtelijk en professioneel. Kies een eenvoudig lettertype, gebruik duidelijke koppen en zorg voor voldoende witruimte. Een CV met een verzorgde lay-out straalt professionaliteit uit.

Zet de volgende stap in jouw carrière

Bij Vastgoed Talent hechten we waarde aan het potentieel van elke kandidaat, ongeacht hun opleidings- en ervaringsniveau. Een goed opgestelde CV is een belangrijke stap in het sollicitatieproces en helpt ons om een beter beeld van jou als kandidaat te krijgen. Zodra je jouw CV hebt opgebouwd, ben je klaar om het inschrijfformulier in te vullen en de volgende stap te zetten in jouw carrière.