Ervaar je uitdagingen op jouw HR-afdeling en heb je behoefte aan snelle, tijdelijke ondersteuning? Onze interim HR professionals helpen je graag. Door het inzetten van professionele en kundige interim specialisten met de juiste ervaring, blijft de kwaliteit en continuïteit van jouw HR afdeling gewaarborgd.

Onze interim HR professionals helpen je graag

“Elke organisatie heeft unieke HR-uitdagingen. Onze Interim HR consultants staan klaar om jouw uitdagingen aan te pakken en jouw woningcorporatie te ondersteunen bij het behalen van succes! Neem gerust contact met mij op om te bespreken hoe Vastgoed Talent jouw verder kan helpen.”

Marijn van den Bosch, Oprichter

HR ondersteuning

Onze interim HR professionals zijn breed inzetbaar. Wij kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen tijdens een zwangerschapsverlof van een collega of als tijdelijke support bij projecten binnen de organisatie. Onze professionals zijn flexibel en beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om jouw woningcorporatie draaiende te houden. We beschikken over HR experts die op strategisch, tactisch en operationeel vlak inzetbaar zijn.

Wij helpen je verder

Wil jij één contactpersoon die al je HR-vraagstukken kan beantwoorden? Dan ben je bij Vastgoed Talent aan het juiste adres. Onze HR consultants zijn nauw betrokken bij jouw woningcorporatie en gaan graag op zoek naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Benieuwd hoe dit werkt? We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Vastgoed Talent – Weet Wat Werkt.