Vacature Verhuurmakelaar

Voor een vaste opdrachtgever zoeken wij een gedreven Verhuurmakelaar. Als Verhuurmakelaar werkzaam voor deze woningcorporatie speel je een cruciale rol in het beheer van ons vastgoedportfolio. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de aan- en verkoop van huurwoningen, het uitvoeren van taxaties en het adviseren van de huurders. Je werkt nauw samen met collega’s en externe partijen om onze vastgoeddoelstellingen te realiseren.

Wat ga jij doen?

  • Beheren van de aan- en verkoop van huurwoningen;
  • Uitvoeren van marktonderzoek en taxaties om de juiste waarde van vastgoed vast te stellen;
  • Onderhandelen met huurders om transacties succesvol af te ronden;
  • Adviseren van huurders binnen het verhuurproces, inclusief financiële aspecten;
  • Samenwerken met interne teams en externe partijen, zoals juridische adviseurs en vastgoedexperts;
  • Zorgen voor naleving van wet- en regelgeving met betrekking tot vastgoedtransacties.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Nieuwsgierig geworden over de vacature Verhuurmakelaar?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.