Vacature Huismeester

Als huismeester ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van woningen en gemeenschappelijke ruimtes. Je speelt een cruciale rol in het handhaven van de kwaliteit van de vastgoedportefeuille en het creëren van een positieve woonervaring voor de huurders. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden vind je hieronder.

Wat ga je doen?

  • Dagelijks onderhoud: Het uitvoeren van dagelijkse onderhoudstaken, zoals het repareren van kleine gebreken, het vervangen van lampen, en het onderhouden van gemeenschappelijke ruimtes.
  • Veiligheid en beveiliging: Zorgen voor de veiligheid van het pand en de bewoners door regelmatige inspecties en het reageren op noodsituaties.
  • Communicatie: Effectieve communicatie met huurders om vragen, klachten en verzoeken voor onderhoud op te volgen en op te lossen.
  • Administratie: Bijhouden van nauwkeurige administratie van onderhoudsactiviteiten en het bestellen van benodigde voorraadmaterialen.
  • Samenwerking: Samenwerken met collega’s en externe aannemers om complexere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Nieuwsgierig geworden over de vacature Huismeester

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.