Ons aanbod

 • €3.500,- tot €4.499,- bruto (p/m)
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz
 • Legendarische themaborrels
 • Bonusregeling per kwartaal
 • Spectaculaire teamuitjes
 • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag voor vrijwilligerswerk
 • Gevulde spaarpot voor je oude dag
 • Vergoeding voor een sportabonnement
 • Laptop
 • Heel veel lol met elkaar!

Bij Vastgoed Talent werken we voor woningbouwverenigingen en toeleveranciers in deze sector. Dit maakt ons een specialist in deze branche. We bieden verschillende recruitment diensten aan: werving & selectie, RPO en interim/ZZP bemiddeling. De teamleider heeft de rol om deze diensten verder te ontwikkelen en in te spelen op de klantbehoefte en trends in de sector. Ons doel is om strategische partnerships aan te gaan met onze klanten en hier ben jij in de lead!

Succes maak je natuurlijk niet alleen! In de functie van teamleider werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in, zodat onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier geholpen worden.

Wat ga je doen?

 • Je geeft leiding aan, coacht en begeleidt het voltallige recruitmentteam. Je hebt uitgebreide kennis van wervingsstrategieën en zet dit samen met je team in om onze dienstverlening neer te zetten en uit te bouwen;
 • Je draagt actief bij aan het opbouwen en onderhouden van relaties met onze corporaties. Je begrijpt hun behoeftes en denkt mee om de juiste recruitment oplossing te bieden;
 • Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen. Gepassioneerd neem jij het team mee in (nieuwe) inzichten en de uitgestippelde koers. Jij bent een goede en fijne kennis- en gesprekpartner en geeft het team duidelijke handvaten;
 • Vanuit eigen initiatief, vertrouwen en ervaring voorzie jij het management van input en advies gericht op het nemen van (strategische) besluiten en het optimaliseren van de structuur van de organisatie;
 • Gezien de compactheid van onze organisatie ga jij ook op het operationele vlak aan de slag. Dus je bedenkt, stuurt aan maar voert ook uit, samen met het team;
 • Vastgoed Talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group. Je werkt nauw samen met de andere bedrijfsonderdelen van de Bakker & Bosch Group om onze corporaties te bedienen met ons gehele pakket aan HR diensten.

Als Teamleider Recruitment ben jij de drijvende kracht achter het behalen van targets, het verbeteren van processen en het waarborgen van de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening.

Onze wensen

Jij bent oplossingsgericht, creatief en commercieel sterk. Jij gaat resultaatgericht te werk en je hebt ervaring als teamleider. Bij voorkeur heb je kennis van de sector (woningbouw) waar onze corporaties zich in begeven.

Daarnaast weet jij met jouw ervaring hoe je een team kan leiden en inspireren. Ben jij 32 – 40 uur in de week beschikbaar? En heb jij minimaal hbo werk- en denkniveau? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Werken bij Vastgoed Talent

Vastgoed Talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed Talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed Talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande knop, let op onderstaande knop opent in een nieuw tabblad. Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail dan naar info@vastgoed-talent.nl of bel naar 088-555 09 99.