Ons aanbod

  • €2.200,- tot €3.000,- bruto (p/m)
  • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz
  • Legendarische themaborrels
  • Bonusregeling per kwartaal
  • Spectaculaire teamuitjes
  • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag voor vrijwilligerswerk
  • Gevulde spaarpot voor je oude dag
  • Vergoeding voor een sportabonnement
  • Laptop
  • Heel veel lol met elkaar!

Wat ga je doen?

Als E-recruiter kent de arbeidsmarkt voor jou geen geheimen. Met de juiste strategie en op basis van online arbeidsmarktdata ga jij actief ‘searchen’ en ‘sourcen’ naar de beste kandidaten. Hierbij durf jij af te stappen van de bekende paden en jij zet jouw creativiteit en innovatieve ideeën in om de beste resultaten te behalen.

De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw specialisme, creativiteit en kennis van de markt enorm belangrijk is. Meer dan ooit!

“Recruitment is een vak van ups en downs. Je durft daarom af te stappen van de bekende paden. Jij snapt als geen ander hoe je het beste kunt searchen en sourcen en met jouw creativiteit en innovatieve ideeën vind jij de beste kandidaten.

Samen met de recruitment consultants en onze online marketeers ontwikkel en bepaal jij de juiste strategie om de beste kandidaten te vinden. Je gaat eerst op zoek naar de bron, voordat je de kandidaten gaat zoeken. Een succesvolle zoektocht begint met het in kaart brengen van je eigen uitgebreide netwerk en het bepalen van de potentiële kandidaten. Stap twee is vaststellen hoe je de potentiële kandidaten kunt benaderen en verleiden. Je maakt dus een gedegen doelgroep analyse. Je onderzoekt jouw doelgroep, de verschillende online platformen waar zij actief zijn en je maakt na de analyse een keuze om actief te gaan zoeken op het juiste online platform. Bij elke zoekactie stel jij als doel de beste kandidaten te vinden en om ze te bewegen tot een gesprek over hun carrière.

Het behalen van succes doe je natuurlijk niet alleen! In jouw functie werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in om tot de beste resultaten te komen. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.

Onze wensen

Jij bent innovatief, creatief en een échte doorzetter. Als E-recruiter heb jij kennis van de huidige ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en heb jij interesse in het searchen en sourcen van geschikte kandidaten. Ben jij minimaal 32 uur in de week beschikbaar? En heb jij minimaal hbo werk- en denkniveau? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Werken bij Vastgoed Talent

Vastgoed Talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed Talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed Talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande knop, let op onderstaande knop opent in een nieuw tabblad. Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail dan naar info@vastgoed-talent.nl of bel naar 088-555 09 99.