Detacheringsopdracht Huismeester

Als huismeester ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van woningen en gemeenschappelijke ruimtes. Je speelt een cruciale rol in het handhaven van de kwaliteit van de vastgoedportefeuille en het creëren van een positieve woonervaring voor de huurders. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden vind je hieronder.

Wie ben jij?

Voor deze uitdagende detacheringsopdracht zijn we op zoek naar een Huismeester:

  • Je hebt een Mbo diploma (niveau 4);
  • Je hebt ruime ervaring binnen de woningcorporatiesector;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent zelfstandig en hebt een technische achtergrond.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Waarom kiezen voor Vastgoed Talent?

Bij Vastgoed Talent streven we ernaar om talenten zoals jij te verbinden met kansen die bijdragen aan zowel professionele als persoonlijke groei. Onze detacheringsopdrachten bieden de ruimte voor nieuwe ervaringen, het uitbreiden van je netwerk en het versterken van je vaardigheden.

Nieuwsgierig geworden over de detacheringsopdracht Huismeester?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.