Vacature Zzp-interim Verhuurmakelaar

Als zelfstandig Verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor het effectief beheren en verhuren van de woningportefeuille van onze vaste opdrachtgever. Je zult nauw samenwerken met huurders, potentiële huurders en interne belanghebbenden om een soepele verhuurervaring te bieden en bij te dragen aan het behouden van een hoogwaardige woonomgeving.

Wat ga je doen?

  • Beheren van de verhuurcyclus, vanaf de marketing van beschikbare woningen tot het afsluiten van huurovereenkomsten;
  • Beoordelen van potentiële huurders en uitvoeren van screeningsprocedures;
  • Onderhouden van contact met huidige huurders en zorgen voor een tijdige oplossing van eventuele klachten of onderhoudsverzoeken;
  • Adviseren van huurders over woonbeleid en -procedures;
  • Samenwerken met collega’s en andere afdelingen om de verhuurdoelen te behalen;
  • Rapporteren aan de verhuurmanager en bijdragen aan verbeteringen in het verhuurproces.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Nieuwsgierig geworden over de vacature Zzp-interim Verhuurmakelaar

Ben je klaar voor een nieuwe opdracht bij een woningcorporatie? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures of opdrachten hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw nieuwe opdracht hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw nieuwe opdracht er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities.