Werken als zzp’er in de makelaardij

Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, Vastgoed Talent heeft diverse vacatures open staan in de makelaardij. We werken samen met gerenommeerde woningcorporaties door het hele land, waardoor we een breed scala aan carrièremogelijkheden kunnen aanbieden.

Onze dienstverlening

Vastgoed Talent begrijpt dat het vinden van de juiste baan een belangrijke stap is in je carrière. Daarom gaan we verder dan alleen het matchen van cv’s met vacatures. Ons team van ervaren recruiters luistert naar jouw wensen, ambities en sterke punten. We begeleiden je door het sollicitatieproces, bieden ondersteuning bij het opstellen van een overtuigend cv en bereiden je voor op sollicitatiegesprekken. Ons doel is om niet alleen een baan te vinden die bij je past, maar ook om jouw professionele groei te stimuleren.

Contracteer ons

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact op met Vastgoed Talent. Bekijk onze vacatures. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.