Vacature Verhuurconsulent

Als Verhuurconsulent ben je een essentieel onderdeel van het team en speel je een cruciale rol in het beheer en de verhuur van de woningportefeuille. Je belangrijkste verantwoordelijkheden vind je hieronder.

Wat ga je doen?

  • Beheren van het verhuurproces, inclusief bezichtigingen, screening van huurders en het opstellen van huurcontracten;
  • Onderhouden van goede relaties met huidige huurders en potentiële huurders om een positieve woonervaring te waarborgen;
  • Adviseren van huurders over hun rechten en plichten;
  • Coördineren van onderhoudsverzoeken en reparaties in samenwerking met de technische dienst;
  • Uitvoeren van regelmatige inspecties van de verhuureenheden;
  • Bijdragen aan het opstellen van huurbeleid en -procedures;
  • Rapporteren aan de Verhuurmanager en deelnemen aan teamvergaderingen.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Nieuwsgierig geworden over de vacature Verhuurconsulent

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.