Vacature Teamleider Klantenservice

Als Teamleider Klantenservice ben je verantwoordelijk voor het leiden en motiveren van ons klantenserviceteam. Je zorgt ervoor dat onze huurders de best mogelijke service ervaren en dat hun vragen en zorgen snel en efficiënt worden opgelost. Je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat alle klantgerichte processen soepel verlopen.

Wat ga je doen?

  • Leiding geven aan en coachen van het klantenserviceteam;
  • Zorgen voor een vriendelijke en efficiënte klantenservice;
  • Beheren van klantverzoeken, klachten en escalaties;
  • Ontwikkelen en implementeren van klantenserviceprocedures en -richtlijnen;
  • Rapporteren aan het management over klanttevredenheid en prestaties van het team;
  • Samenwerken met andere afdelingen om problemen op te lossen en procesverbeteringen voor te stellen;
  • Training en ontwikkeling van klantenservicemedewerkers.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Nieuwsgierig geworden over de vacature Teamleider Klantenservice

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.