Vacature Medewerker Klantcontactcenter (KCC)

Voor onze opdrachtgever zoeken wij naar het spreekwoordelijke visitekaartje van deze woningcorporatie. Wij zoeken een medewerker voor het Klantcontactcenter (KCC). Dag in dag uit tover jij een glimlach op het gezicht van de huurder. Zijn er problemen? Jij draait je hand er niet voor om. Je zorgt dat alles netjes wordt geregeld en overtreft hiermee de verwachting van iedere huurder. Je beantwoordt vragen, lost problemen of klachten op of neemt juist complimenten in ontvangst. Heb jij die gave om van een (on)tevreden huurder een échte ambassadeur te maken? Dan is dit de ideale functie voor jou! 

Wat ga je doen?

  • Beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie aan huurders over hun huurcontract, betalingen en andere gerelateerde zaken;
  • Klachten en reparaties afhandelen;
  • Registreren en opvolgen van reparatieverzoeken en klachten van huurders, en ervoor zorgen dat ze tijdig worden opgelost;
  • Assisteren bij het inschrijvingsproces van nieuwe huurders en hen voorzien van de benodigde documentatie;
  • Klanttevredenheid bewaken: actief luisteren naar huurdersfeedback en streven naar een hoog niveau van huurderstevredenheid door passende maatregelen te nemen.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Nieuwsgierig geworden over de vacature Medewerker Klantcontactcenter (KCC)

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.