Vacature KCC medewerker

Wat doet een KCC medewerker? Als KCC Medewerker speel je een cruciale rol als het eerste aanspreekpunt voor huurders. Dagelijks ben jij in contact met de huurders en ben jij de schakel tussen de huurder en de collega’s van interne afdelingen. Geen gesprek is hetzelfde. Want je krijgt vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen: vragen over reparatieverzoeken, zoals een lekkage, melding van overlast, een wijziging van gegevens, verzoek om sociale begeleiding en nog veel meer.

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiaste KCC Medewerker met:

  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Een proactieve houding om snel en doeltreffend op vragen en verzoeken te reageren.
  • Inlevingsvermogen en vriendelijkheid om de huurders op een positieve manier te helpen.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

  • Een uitstekend salaris. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleidin.
  • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Flexibele werktijden of de mogelijkheid tot hybride werken.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Nieuwsgierig geworden over de vacature KCC medewerker?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.