Detacheringsopdracht Woonconsulent

Wat doet een Woonconsulent? Als Woonconsulent werk je nauw samen met bewoners, collega’s en andere stakeholders om te zorgen voor comfortabele en goed onderhouden woonomgevingen. Je bent de brug tussen huurders en de woningcorporatie en speelt een sleutelrol in het oplossen van problemen, het verstrekken van informatie en het bevorderen van een open communicatie. Van het coördineren van reparatieverzoeken tot het organiseren van buurtbijeenkomsten. Jij draagt bij aan een optimale woonsfeer!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een toegewijde professional die enthousiast is over het verbeteren van woonervaringen…

  • Kennis van de woningcorporatiesector: Een achtergrond in de woningcorporatie sector.
  • Empathie en communicatievaardigheden: Een empathische benadering om de behoeften van huurders te begrijpen en effectieve communicatievaardigheden om oplossingen duidelijk over te brengen.
  • Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om snel en doeltreffend op diverse uitdagingen te reageren en passende oplossingen te vinden.
  • Samenwerking: Een teamspeler die goed kan samenwerken met collega’s, bewoners en andere belanghebbenden.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Waarom kiezen voor Vastgoed Talent?

Bij Vastgoed Talent streven we ernaar om talenten zoals jij te verbinden met kansen die bijdragen aan zowel professionele als persoonlijke groei. Onze detacheringsopdrachten bieden de ruimte voor nieuwe ervaringen, het uitbreiden van je netwerk en het versterken van je vaardigheden.

Nieuwsgierig geworden over de detacheringsopdracht Woonconsulent?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.