Detacheringsopdracht Senior Medewerker Huuradministratie

Jij houdt je bezig met de dagelijkse operatie, van de afrekening van de servicekosten, prolongeren, tot bankboekingen en het bijhouden van de mailbox. Je haalt energie uit het schakelen tussen betaalregelingen afspreken met de huurders, telefoontjes beantwoorden en het opstellen van rapportages. Je werkt zij aan zij met collega’s om ervoor te zorgen dat alle administratieve aspecten soepel verlopen, en draagt zo bij aan het succes van de gehele organisatie.

Het is van belang dat je naast communicatie en administratief sterk bent, ook proactief bent in denken en doen. Je werkt samen met je collega’s aan opties om de doelmatigheid van de afdeling zo goed mogelijk te optimaliseren, maar ook in de ontwikkeling van het beleid en het verbeteren van processen. Bij deze woningcorporatie krijg je volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen en te laten zien wat je in je mars hebt en hoe je verschillende zaken uit eigen initiatief oppakt.

Wie ben jij?

Voor deze uitdagende detacheringsopdracht zijn we op zoek naar een Senior Medewerker Huuradministratie…

  • Je hebt een Mbo diploma (niveau 4);
  • Je hebt ruime ervaring binnen de woningcorporatiesector;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je kunt goed cijfermatig en accuraat werken.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Waarom kiezen voor Vastgoed Talent?

Bij Vastgoed Talent streven we ernaar om talenten zoals jij te verbinden met kansen die bijdragen aan zowel professionele als persoonlijke groei. Onze detacheringsopdrachten bieden de ruimte voor nieuwe ervaringen, het uitbreiden van je netwerk en het versterken van je vaardigheden.

Nieuwsgierig geworden over de detacheringsopdracht Senior Medewerker Huuradministratie?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.