Detacheringsopdracht Administratief Medewerker Huuradministratie

Als Administratief Medewerker Huuradministratie speel je een essentiële rol in het beheer van administratieve processen. Van het verwerken van huurinformatie tot het ondersteunen bij financiële rapportages, jouw nauwgezette werk draagt bij aan een gestroomlijnde en accurate huuradministratie. In samenwerking met collega’s en stakeholders zorg je ervoor dat alle administratieve taken vlot verlopen, wat essentieel is voor het soepel functioneren van de woningcorporatie.

Wie ben jij?

Voor deze uitdagende detacheringsopdracht zijn we op zoek naar een Medewerker Huuradministratie…

  • Je hebt een Mbo diploma (niveau 4);
  • Je hebt ervaring binnen de woningcorporatiesector;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je kunt goed cijfermatig en accuraat werken.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende woningcorporatie met een open werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal en medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën.

Waarom kiezen voor Vastgoed Talent?

Bij Vastgoed Talent streven we ernaar om talenten zoals jij te verbinden met kansen die bijdragen aan zowel professionele als persoonlijke groei. Onze detacheringsopdrachten bieden de ruimte voor nieuwe ervaringen, het uitbreiden van je netwerk en het versterken van je vaardigheden.

Nieuwsgierig geworden over de detacheringsopdracht Administratief Medewerker Huuradministratie?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.