Ondersteuning bij Woonveste

We zijn direct gestart met onze RPO-dienstverlening bij Woonveste. Dit biedt een andere benadering voor recruitment. Het richt zich meer op de manier waarop je jezelf als organisatie en vacatures profileert richting potentiële kandidaten.

Woonveste is een ondernemende en betrokken woningcorporatie die actief is in de gemeenten Heusden, Boxtel, Oisterwijk, Vught en ’s-Hertogenbosch. Ze verhuren en onderhouden ongeveer 5.600 woningen verspreid over verschillende dorpen en steden in de regio. Daarnaast investeren ze aanzienlijk in nieuwbouw. De komende jaren bouwen ze samen met verschillende ontwikkelaars ruim 700 nieuwe woningen, waarvan een deel bestemd is voor de verkoop. Hiermee spelen ze in op de grote vraag naar woningen in de regio, met speciale aandacht voor duurzaamheid en milieubewustzijn.

“De samenwerking tussen Woonveste en Vastgoed Talent verloopt vanaf start soepel. Vastgoed Talent weet snel te schakelen en heeft in een korte tijd onze de organisatie goed in beeld. Ze verdiepen zich goed in wie we zoeken en hebben een goed netwerk. Deze combi maakt dat ze binnen een kort tijdsbestek de juiste kandidaten weten te selecteren en voor te stellen. Recruitment zorgde voorheen voor een flinke piekbelasting bij HR. Het is heel fijn dat we dit nu met een goed gevoel bij Vastgoed Talent neer kunnen leggen.”

“Nu Woonveste nog meer aan de slag wil met employer branding is het erg prettig dat Vastgoed Talent ook hierbij met ons mee kan denken.”

Monique Jaskulak – HR adviseur Woonveste

RPO, meer dan alleen werving en selectie

Natuurlijk begon de opdracht met het invullen van de openstaande posities binnen Woonveste. Daarnaast hebben we ons samen gericht op employer branding en de candidate journey. Beide essentiële onderdelen van het recruitmentproces. Momenteel hebben we een werken-bij video ontwikkeld die de organisatie weerspiegelt en hebben we de werken- bij website geoptimaliseerd om solliciteren toegankelijker te maken.

Maar daar blijft het niet bij. Momenteel werken we aan een plan voor de employer branding. Dit richt zich voornamelijk op hoe je jezelf profileert naar toekomstige collega’s op sociale media.

“Woonveste is een super fijne organisatie om mee samen te werken, van HR tot aan de managers. Iedereen is erg toegankelijk en denkt goed mee in onze ideeën. Dan komt onze RPO-dienst het meest tot zijn recht, beide visies die elkaar kruisen om tot een goed resultaat te komen.”

Luca Romano – Projectmanager RPO

Heb jij behoefte aan ondersteuning op het gebied van recruitment

Loopt jouw organisatie tegen bepaalde recruitment/HR uitdagingen aan? Dan helpen wij je graag verder! Met onze kennis, ervaring en gedrevenheid kunnen wij jouw bedrijf voorzien van passende hulp en advies. Wil jij net zoals Woonveste ook zo’n succesverhaal ervaren of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer informatie over recruitment marketing en ben je benieuwd hoe jij wat wij op dit gebied voor je kunnen betekenen? Klik dan op onderstaande link.